تماس با مالک

ویلا اجاره ای ۳ خواب فلت دریا کنار بابلسر

کد ملک : 761

بابلسر - شهرک دریاکنار

2.5 امتیاز از تعداد 2 رای
تاریخ ثبت ملک: 7 سال پیش
  • تخت خواب6 تخت خواب
  • مهمانتا 10 مهمان
  • اتاق خواب3 اتاق خواب
  • زیربنا120 متر زیربنا

مشخصات کلی

  • مساحت زمین : 300 متر
  • مساحت زیربنا : 120 متر
  • تعداد طبقه : همکف
  • تعداد اتاق خواب : 3 خواب
  • تعداد تخت خواب : 6 تخت
  • فاصله تا دریا ( ماشین ) : 4دقیقه
  • فاصله تا دریا ( پیاده ) : 15دقیقه

نرخ اجاره روزانه از (هرشب) 4,550,000 تومان

نرخ میانگین اجاره ۶ ماه دوم سال 2,950,000 تومان

نرخ میانگین اجاره ۶ ماه اول سال 4,700,000 تومان

ایام پیک سال ( به غیر از تعطیلات خاص ) 6,850,000 تومان

قیمت اعلام شده مربوط به روزهای عادی و تا سقف ظرفیت نرمال میباشد و قیمت در روز های آخر هفته، تعطیلات، مناسبت ها، ایام نوروز و یا نفرات بیش از ظرفیت نرمال، افزایش می یابد.

درباره ملک

اگر ویلایی تمیز و سه خواب در محیطی امن میخواهید دریاکنار بهترین مکان برای اجاره است و این ویلا با قیمت مناسبش انتخابی ایده آل برلی شماست. انتخاب این ملک برای اجاره ویلا دریاکنار یعنی اقامت در ویلایی سه خوابه در یکی از بهترین و امن‌ترین محله‌های بابلسر، شهرک دریاکنار، با دسترسی مناسب به ساحل و تفریحات ساحلی. شهرک دریاکنار با خیابان‌های لاکچری، امنیت بالا، نزدیکی به سی ساید، اسکله تفریحی بابلسر، رستوران‌های خوب و کافی‌شاپ‌های روباز، مقصدی محبوب برای اجاره ویلا بابلسر در بین خانواده‌ها است. از این ویلا به راحتی می‌توانید از تفرجگاه ساحلی، پیاده‌روی روی شن‌های نرم و غذاهای دریایی تازه لذت ببرید.

ظرفیت

  • ظرفیت استاندارد : 6 نفر
  • حداکثر ظرفیت : 10 نفر
  • تعداد حمام : 1 عدد
  • تعداد سرویس بهداشتی : 1 عدد
  • ظرفیت پارکینگ ماشین :2 ماشین

فضای خواب

  • فضای خواب اتاق 1 : 2 تخت خواب
  • فضای خواب اتاق 2 : 2 تخت خواب
  • فضای خواب اتاق 3 : 2 تخت خواب

فضای ملک

  • نوع اجاره : ملک دربست
  • نوع ملک : ویلایی
  • منطقه ملک : شهرکی

توضیحات فضای ملک

اگر به دنبال اجاره ویلا دریاکنار با فضایی تمیز و سه خواب در محیطی امن و آرام هستید، این ویلا فلت ۱۲۰ متری روی زمینی به وسعت ۳۰۰ متر، انتخابی ایده‌آل برای گروه‌های حداکثر ۱۰ نفر است. سه اتاق خواب با ۶ تخت خواب (هر اتاق ۲ تخت) در یکی از خیابان‌های فرد شهرک دریاکنار بابلسر قرار دارد و فاصله آن تا دریا ۱۵ دقیقه پیاده و ۴ دقیقه با ماشین می‌باشد. برای اجاره ویلا بابلسر با قیمت مناسب و کیفیت خوب، این ملک به صورت کاملاً دربست اجاره داده می‌شود. حیاط کوچک پشت ویلا، فضایی صمیمی برای استراحت و دورهمی‌های خانوادگی فراهم کرده است.

امکانات

  • تلویزیون تلویزیون
  • سیستم سرمایش سیستم سرمایش
  • آب لوله کشی آب لوله کشی
  • سیستم گرمایشی سیستم گرمایشی
  • میز ناهارخوری میز ناهارخوری
  • پارکینگ پارکینگ
  • حمام حمام
  • توالت فرنگی توالت فرنگی
  • توالت ایرانی توالت ایرانی
  • باربکیو باربکیو

توضیحات امکانات

این ویلا برای اجاره ویلا دریاکنار دارای امکانات کامل و کاربردی است که یک اقامت راحت و بدون دغدغه را برای شما تضمین می‌کند. پارکینگ دو ماشین، باربیکیو در حیاط پشتی، میز ناهارخوری، تلویزیون و سیستم گرمایشی و سرمایشی از جمله امکانات این ملک است. یک سرویس بهداشتی ایرانی و یک سرویس فرنگی به همراه یک حمام، نیازهای اولیه مهمانان را پوشش می‌دهد. وقتی صحبت از اجاره ویلا بابلسر با ویلایی تمیز، سه خواب و دارای حیاط کوچک باشد، این ملک با باربیکیو، گزینه‌ای عالی برای خانواده‌ها است.

مقررات زمانی ملک

قوانین اقامتی ملک

امتیاز مهمانان

  • صحت مطالب :
  • پاکیزگی اقامتگاه :
  • تحویل به موقع :
  • شیوه برخورد میزبان :
  • موقعیت مکانی اقامتگاه :
  • کیفیت نسبت به نرخ :

ارسال نظرات(0 نظر)

لطفا سوال یا تجربه خود از این منطقه گردشگری را در فرم زیر درج کنید






نظرات کاربران(0 نظر)

آدرس ملک

مازندران، شهرک دریاکنار

ویلا های مرتبط

مشاهده بیشتر

جاذبه های گردشگری و توریستی

مشاهده بیشتر