دریاچه عباس آباد بهشهر در مازندران

مدیر سایت مدیر وبسایت

مازندران - بهشهر

5 سال پیش

دریاچه عباس آباد بهشهر

تا به حال اسم دریاچه عباس آباد بهشهر به گوشتان خورده است؟ اصلاً تاکنون از نزدیک این دریاچه را مشاهده کرده‌اید؟ وقتی که اسم شمال می‌آید، همه ذهن‌ها سریعاً به سمت دریا و شنا و تله کابین و غیره می‌رود. به عبارتی دیگر، بیشتر مردم وقتی که به شمال کشور و به ویژه استان مازندران می‌آیند، به فکر این هستند تا برای چند روز هم شده به دور از هیاهوی زندگی شهری خود باشند و با گشت‌وگذار در شهرهای شمال و برخورداری از آب‌وهوای بارانی آنجا، روحیه خود را عوض کنند. برای همین وقتی وارد شمال می‌شوند، اول از همه به سراغ دریا و جنگل و اجاره ویلا دریاکنار یا اجاره ویلا خزرشهر و یا اجاره ویلا استخردار می‌روند؛ اما کمتر کسی از مکان‌های بکری و دست نخورده‌ای مانند دریاچه عباس آباد بهشهر اطلاعات دارد.

دریاچه زیباس عباس آباد بهشهر

دریاچه عباس آباد بهشهر کجاست؟

این دریاچه همان‌طور که از اسم آن به راحتی می‌توان متوجه شد، در نزدیکی شهر بهشهر استان مازندران قرار دارد، پس برای اینکه بتوانید خود را به این دریاچه برسانید، باید اول از همه وارد شهر بهشهر شوید و سپس با استفاده از تابلوهای راهنما و پرس‌وجو از اهالی آنجا، مسیر خود را به سمت این مکان زیبا کج کنید. طبیعت‌های بکر درنزدیکی های بهشهر به قدری زیاد است که باعث افزایش اجاره ویلا در این شهر یا روستاهای اطراف آن شده است.

چگونه به دریاچه عباس آباد بهشهر برویم؟

رسیدن به دریاچه خیلی راحت است. شما ابتدا باید خود را به ورودی بهشهر برسانید. در آنجا بعد از عبور از بلوار هاشمی نژاد، وارد بلوار امام رضا (ع) شوید. در آنجا قبل از هتل عباسپور، وارد جاده عباس آباده شده و تا تقریباً به انتها پیش بروید. در انتها شما می‌توانید تابلو دریاچه عباس آباد بهشهر را مشاهده کنید. بعد از اینکه وارد جاده شدید، باید مسیر خود را تا رستوران هشت بهشت ادامه داده و بعد از آنجا پیاده می‌توانید خود را به دریاچه برسانید.

چرا دریاچه عباس آباد بهشهر خاص است؟

خیلی قصد نداریم که اغراق آمیز در خصوص این دریاچه صحبت کنیم؛ اما واقعاً وصف زیبایی این دریاچه و مکان زیبا بسیار سخت است و نباید از آن به سادگی گذشت و تا خودتان از نزدیک نبینید، متوجه زیبایی متحیرکننده آن نخواهید شد. دریاچه عباس آباد بهشهر یک دریاچه آرام و نسبتاً بزرگی است که شما به جز صدای پرندگان و موج‌های آن، هیچ صدای دیگری در آنجا نخواهید شنید. همچنین وجود درختان بسیار بلند و سرسبز که در نهایت به جنگل زیبای مازندران وصل می‌شوند، دورتادور این مکان را احاطه کرده است که به همراه یک بنای تاریخی از عهد صفویه در کنار این دریاچه، زیبایی و آرام‌بخش بودن آن دوچندان کرده است. این محیط با اینکه بسته است؛ اما به صورتی است که وقتی کسی وارد اینجا می‌شود، روح آن حس آزادگی از هرگونه تعلقات زندگی را پیدا می‌کند و برای لحظاتی خود را در بهشت خدادادی تصور می‌کند.

مساحت این دریاچه 10 هکتار است و درختانی سر به فلک کشیده و بلندی دور آن، راه ابتدایی ورود به جنگل بزرگ عباس آباد است. جنگلی که در حال حاضر به عنوان نهمین جنگل و باغ غیرکویری ایرانی به ثبت رسیده است. آب دریاچه بیشتر در زمستان و زمان بارندگی تأمین می‌شود تا در فصل تابستان به عنوان منبعی برای آبیاری شالیزارها و زمین‌های کشاورزی اطراف باشد.

چه زمانی بهتر است که به سمت دریاچه عباس آباد بهشهر برویم؟

شمال همه فصلش زیبا است. هر موقع که شما به سمت استان مازندران بروید، جنگل‌های سرسبز و زیبایی آن خود را به شما مانند روز اول نشان می‌دهند؛ اما بعضی زمان‌ها هستند که زیبایی‌های آن دوچندان می‌شود. برای اینکه از زیبایی این دریاچه، خاطره خیلی خوبی برای خود بسازید، بهترین زمان برای آمدن به اینجا، بهار و پاییز است. در فصل بهار، درختان سرسبز و در فصل پاییز برگ طلایی درختان زیبایی بسیار خاصی به آن می‌دهد.

عباس آباد بهشهر کجاست

دریاچه عباس آباد بهشهر ترکیبی از طبیعت و تاریخ است

دریاچه عباس آباد بهشهر فقط مکانی برای طبیعت گردی نیست، بلکه شما می‌توانید آثار تاریخی بسیار زیبا و منحصر به فردی را در آنجا مشاهده کنید که از دوران صفویه به جا مانده است و بنا به دستور شاه عباس اول در حدود سال 1020 هجری قمری ساخته شده است. کاخ، حمام، آسیاب آبی و برج از نمونه‌های بناهایی تاریخی هستند که در این دریاچه خودنمایی می‌کنند و با توجه به معماری منحصر به فرد و تاریخی و تناسب آن با طبیعت بکر و درختان سرسبز، زیبایی این دریاچه دوچندان کرده است.

اما شاید بتوان یکی از معروف‌ترین بناهایی تاریخی دریاچه عباس آباد بهشهر را عمارت آجری دانست که در وسط آن قرار گرفته است و بارها عکس آن را چه در اینترنت و تلویزیون مشاهده کرده‌اید. این بنا که از اول هم روی همین دریاچه بنا شده بود، با یک پل چوبی به مجموعه تاریخی به عنوان پایه به کاخ متصل می‌شد که متأسفانه امروزه دیگری آثاری از آن پل نیست. تنها چیزی که از این پایه و عمارت کوچک باقی مانده است، همان چیزی است که شما در عکس مشاهده کنید که در زمستان و زمانی که سطح آب بالا می‌آید، کاملاً زیر رفته و فقط درختان روییده شده روی آن معلوم خواهند بود.

در کنار عمارت های تاریخی که در این دریاچه قرار گرفته است، گونه‌های مختلفی از درختان قرار دارد که سرتاسر باغ اطراف که مجموعه‌ای از جنگل عباس آباد است، پوشانده است.

کاخ شاه در دریاچه عباس آباد بهشهر

چند نکته را در دیدن دریاچه عباس آباد بهشهر باید رعایت کنید

  • این مکان کاملاً بکر و تمیز است، پس با ریختن زباله یا روشن کردن آتش آنجا را کثیف نکنید.

  • اگر با خانواده خود می‌روید، مراقب کودکانتان باشید تا در آب دریاچه بازی نکنند. آب دریاچه بسیار آرام است؛ اما همین آرامی می‌تواند باعث بهم زدن آرامش زندگی شما شود.

  • در فصل پاییز، حتماً لباس گرم با خود ببرید.

  • دوربین عکاسی برای ثبت خاطراتتان فراموش نشود.

  • بهتر است که در طول روز وارد این منطقه شوید تا بتوانید زیبایی‌های آن بهتر مشاهده کنید.

  • از بومی‌های آنجا در خصوص آخرین اتفاقات بپرسید تا شما دچار آن مسائل نشوید.

  • فقط لذت ببرید و به هیچ وجه صحبت مسائل کاری و مشکلات خود نکنید.

 

 

ارسال نظرات(0 نظر)

لطفا سوال یا تجربه خود از این منطقه گردشگری را در فرم زیر درج کنید






نظرات کاربران(0 نظر)

موقعیت مکانی اقامتگاه

ویلا های مرتبط

مشاهده بیشتر