معرفی بازار های محلی استان مازندران
مازندران - بابلسر
3 سال پیشاستان مازندران دارای بازار های محلی بسیاری می باشد. این بازار ها به صورت هفتگی و دائمی هستند و جزو جاذبه های گردشگری استان مازندران محسوب می شوند. در این مقاله قصد داریم به توضیح درباره ی بازار های محلی استان مازندران بپردازیم.
معرفی معروف ترین بازار های محلی استان مازندران
هر هفته تعداد زیادی بازار های محلی در سراسر استان مازندران برپا می شود. هر هفته حدود صد بازار محلی در تمامی شهرستان های این استان بر پا می شود. بازار های محلی استان مازندران جزو جاذبه های گردشگری این استان به حساب می آیند. بنابراین هر زمان که به شمال ایران سفر کردید می توانید به دیدن این بازار های محلی بروید. قدمت این بازار های محلی به 70 الی 80 سال می رسد. بازار های محلی استان مازندران شبیه به یک فروشگاه بزرگ می باشد. انواع محصولات بومی و صنایع دستی مردمان روستا در این بازار ها به فروش می رسد. ترشیجات، انواع مربا، سبزیجات، میوه های فصل، انواع ماهی، لبنیات، پوشاک، وسایل خانگی و غیره از محصولاتی هستند که در این بازار های محلی به فروش می رسد. در برخی از این بازار های محلی افرادی را مشاهده می کنید که مشغول فروش دام های خود مانند اسب، گاو، گوسفند و اسب هستند. در ادامه به معرفی انواع بازار های محلی استان مازندران می پردازیم. از مزایای این بازار ها می توان به کاهش هزینه فروش و خرید محصولات بدون واسطه اشاره کرد.
بازار های محلی استان مازندران
بازار های دائمی
بازار های دائمی اکثرا در مرکز شهر برپا می شوند و جزو بازار های شلوغ این استان محسوب می شوند. در شهر های آستارا، تالش، رودسر، لاهیجان، رشت و غیره بازار های دائمی وجود دارد و جهت خرید و گشت و گذار در بازار های دائمی می توانید به این شهرها سفر کنید. در این بازار ها همه نوع کالایی برای فروش وجود دارد.
بازار های روز
در بیشتر شهر های استان مازندران علاوه بر بازار های دائمی و اصلی، بازار های روز هم نیز وجود دارد. افرادی که در نزدیکی این بازار ها زندگی می کنند، بیشترین کسانی هستند که برای خرید مایحتاج خود به بازار های روز می روند. در شهر های فومن، لاهیجان، رشت و غیره بازار های روز برپا می شود.
بازار های محلی استان مازندران
بازار های هفتگی
شنبه بازار، یکشنبه بازار، دوشنبه بازار، ..... و پنج شنبه بازار و جمعه بازار نام های بازار های هفتگی می باشند. در بازار های هفتگی کالا ها به شکل مستقیم و یا به عبارت دیگر از تولید به مصرف به فروش می رسد. کالاهایی که در بازار های محلی استان مازندران به فروش می رسد بدون واسطه می باشد و به همین علت قیمت کالا ها در این بازار ها پایین تر از کالاهایی است که در مراکز خرید و پاساژ ها به فروش می رسد. بازار های هفتگی در مکان ثابتی برگزار نمی شود و هر هفته از محله ای به محله دیگر برای فروش محصولات خود می روند. به ترتیب فصل پاییز، تابستان، زمستان و بهار بهترین زمان ها برای برگزاری بازار های هفتگی هستند.
معرفی برخی از بازار های هفتگی و روزانه استان مازندران
سه شنبه بازار خرم آباد که در فاصله 5 کیلومتری از تنکابن بر پا می شود یکی از بازار های هفتگی این استان است. چهارشنبه بازار سلیمان آباد که در فاصله 15 کیلومتری از تنکابن برپا می شود. یکشنبه بازار سلمان شهر، دوشنبه بازار تنکابن، چهارشنبه بازار نشتارود، بازار نرگسیه، سه شنبه بازار آمل، چهارشنبه بازار قائم شهر و غیره نمونه ای از بازار های هفتگی هستند که در سراسر استان مازندران برپا می شوند. در ادامه به معرفی بیشتر این بازار ها می پردازیم.
معرفی بازار هفتگی سلیمان آباد
بازار سلیمان آباد در تمام سال فقط در روز های چهارشنبه برپا می شود. در این بازار محصولات باغی، دامی و کشاورزی به فروش می رسد. سالانه گردشگران بسیاری جهت خرید و دید و بازدید به این بازار محلی می آیند. چهارشنبه بازار سلیمان آباد در تنکابن برپا می شود.
بازار های محلی استان مازندران
معرفی بازار نرگسیه
بازار نرگسیه از مهم ترین و قدیمی ترین بازار های محلی استان مازندران محسوب می شود. این بازار در نزدیکی کاخ قدیمی آقامحمدخان قاجار برپا می شود. بخشی از بازار نرگسیه در مسجد جامع ساری واقع شده است. در این بازار محصولاتی مانند پوشاک، طلا، جواهرات، پارچه و غیره وجود دارد که توسط خریداران خریده می شود. بخشی از این بازار به فروش میوه و سبزیجات اختصاص داده شده است.
معرف سه شنبه بازار آمل
سه شنبه بازار آمل یکی دیگر از بازار های محلی استان مازندران می باشد. این بازار در شهرستان آمل و هر هفته در روز سه شنبه برپا می شود. در این بازار محصولاتی مانند میوه، سبزیجات، انواع ماهی، پرندگان اهلی مانند مرغ، غاز، خروس و غیره به فروش می رسد.
معرفی بازار ترکمن ها
بازار ترکمن ها در شهرستان ساری برپا می شود و جزو مشهورترین بازار های محلی محسوب می شود. در این بازار اکثرا لباس های زنانه و صنایع دستی محلی که برای ترکمن ها می باشد به فروش می رسد. کالاهای دیگری هم مانند وسایل آشپزخانه، بدلیجات و غیره به فروش می رسد.
معرفی بازار جدید و قدیم بابلسر
بازار قدیمی و جدید بابلسر از بازار های روز استان مازندران به حساب می آیند. این دو بازار مورد استقبال بسیاری از محلی های استان مازندران قرار گرفته است. علاوه بر مردمان محلی سالانه گردشگران و مسافران بسیاری جهت خرید و گشت و گذار به این دو بازار محلی می آیند. نام دیگر بازار جدید بابلسر بازار ماهی فروش ها است. این بازار جدید شامل دو راسته می باشد. در راسته اول محصولاتی مانند زیتون، رب انار، عسل طبیعی و غیره به فروش می رسد. در راسته دوم هم محصولاتی مانند ماهی، برنج، لبنیات و غیره وجود دارد. نام دیگر بازار قدیمی بابلسر بازار ترکمن ها می باشد. بازار قدیمی بابلسر از سه راسته تشکیل شده است. راسته اول به فروش محصولاتی مانند صنایع دستی و محصولات نساجی و انواع ترشی اختصاص داده شده است. راسته دوم مربوط به فروش میوه ها و سبزیجات می باشد. محصولاتی که در راسته سوم است مربوط به صنایع دستی ترکمن ها می باشد. صنایع دستی و وسایل ترکمن ها در این راسته به فروش می رسد. بیشتر فروشندگانی که در این بازار وجود دارد زنان ترکمن می باشند.
بازار های محلی استان مازندران
انتخاب مکانی مناسب برای اقامت شما عزیزان
زمانی که به این استان سفر می کنید باید به دنبال مکانی مناسب جهت اقامت خود باشید. شهرک های ساحلی استان مازندران دارای بهترین ویلا ها برای اجاره، خرید و یا حتی فروش هستند. ویلاهای دریاکنار می توان گزینه مناسبی برای اقامت شما عزیزان باشد. ویلا در بابلسر دریاکنار از امکانات بسیار خوبی برخوردار می باشد. دریاکنار ویلا اجاره ای بهترین گزینه برای اقامت شما عزیزان است زیرا در نزدیکی این شهرک ساحلی بازار های محلی فراوانی وجود دارد که جهت تفریح و خرید می توانید به این بازار ها بروید. شهرک دیگری که در آن ویلاهای زیادی برای اجاره وجود دارد شهرک خزرشهر می باشد. اگر قصد دارید مدت طولانی را در این استان بمانید رهن ویلا در خزرشهر می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. خزرشهر از دو قسمت شمالی و جنوبی تشکیل شده است. خزرشهر جنوبی بابلسر دارای بهترین ویلا ها است و جهت مطلع شدن از قیمت ویلا در خزرشهر جنوبی می توانید به سایت و یا مشاور املاک هایی که در شهرک وجود دارد مراجعه کنید.
نظرات کاربران(0 نظر)